0113-34 86 26 info@servusadvocatuur.nl

Hét advocatenkantoor voor familierecht in Goes, Zeeland

Servus advocatuur en mediation is sinds 2016 gevestigd in Goes, een jong kantoor waar voor de daar werkzame advocaten service en kwaliteit voorop staan. Wij zijn al vele jaren in de advocatuur en mediation werkzaam waardoor er veel know how aanwezig is.

Wij zijn actief en betrokken bij het geven van bijstand aan onze cliënten, geven onze eerlijke mening over uw mogelijkheden en over de risico’s in uw zaak. Allereerst zullen wij de mogelijkheden van een oplossing in onderling overleg met u bespreken. Als dat niet mogelijk blijkt, kan er meestal een procedure worden gevoerd waarin wij uiteraard uw belangen optimaal zullen behartigen. Ons uitgangspunt is dat wij u alleen zullen adviseren te gaan procederen als het echt niet anders kan.

Rechtsgebieden

Als advocatenkantoor hebben wij met name veel ervaring op het gebied van het personen- en familierecht, (echt)scheiding, erfrecht en het psychiatrisch patiëntenrecht.

Kennismakingsgesprek / Inloopspreekuur

De keuze voor een advocaat moet weloverwogen zijn. Daarom stellen wij u in de gelegenheid om een gratis kennismakingsgesprek met een van ons te voeren. Er moet een klik zijn van beide kanten en in een gesprek van circa 30 minuten onderzoeken wij met u of die er is en of wij iets voor u kunnen betekenen.

Kosten

Allereerst zal worden nagegaan of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Omdat wij bij de Raad voor Rechtsbijstand in de High Trust zitten, zal hier snel een antwoord op komen. Natuurlijk kunt u zich hierover ook zelf informeren via de websiteOpent in een nieuw venster van de Raad.Kosten

Erna Graafmans

Philip van Kampen

Ilona Anthonise-Gieling